Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Backuppi HC-runeille ja/tai täytettä jo pyörivään tiistain casu-alttirunille -Hyväksytty-

Siirry alas

Backuppi HC-runeille ja/tai täytettä jo pyörivään tiistain casu-alttirunille -Hyväksytty- Empty Backuppi HC-runeille ja/tai täytettä jo pyörivään tiistain casu-alttirunille -Hyväksytty-

Viesti  Votu lähetetty 16.12.13 13:29

Moro, elikkä täällä päässä kirjottelee Hyvinkääläinen 24v (entinen) herrasmies, joka olis kiinnostunu hyppäämään suomikillan pulkkaan. Harrastuksiin kuuluu tällä hetkellä jääkiekko, sekä tennis (tämä mainittakoon siksi, että joskus voi olla tiukkaa ehtiä tismalleen klo 20.00 onlineen.) Kuitenkin yleensä harjotukset sijottuu viikonlopulle ja arki-iltapäiviin 17-19 aikahaarukkaan, eli suihkuunki kerkee ennen illan rientoja! Luonteeltani olen suhteellisen rento tyyppi, joka tykkää heittää läpän sinne toisen tänne, tilanteen sallimissa rajoissa. Turha kiukuttelu sun muu ihme käyttäytyminen ei kuulu tähän pakettiin. Yks mokaa, kaikki mokaa, turha se on ketään sormella lähtee osottelee!

En omista wildhammerilla yhtään hahmoa tällä hetkellä, niinkun otsikossa viittaan ja/tai ilmaisulla hakemuksen kohde riippunee siitä, mitä hahmoa olen siirtämässä teidän realmille. Mainina pelaan magea, killassa missä kommunikointikielenä toimii englanti ja siansaksa. Tämän hetkinen progress on 10/14HC tappoa. Magen siirtämisessä on kuitenki muutama este ylitettävänä ennen siirtoa itseään. Toimin tällä hetkellä officerina killassa, sekä yhtena raidleaderina raideilla; tarkottaen taktiikoiden kertaamista, healing cooldownien muistuttelua, debuffien tarkkailua, interruptien huutamista etc. Toisinsanoen yht äkkinen lähtö voisi olla hieman yllättävä, sekä ihmetystä aiheuttava veto. Miksi kuitenkin tyydyttävästä progressista huolimatta harkitsen vaihtoa? Syy on yksinkertainen, raidaaminen rennossa suomiporukassa kiinnostaa.
Magen armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/draenor/Votu/simple

Toisen classina olen pelannut shamaania (ele/resto) millä löytyy myös ok geari ainakin normaaliin clearaukseen. Tällä hetkellä shamaanini istuu kuolleella realmilla, enkä sillä juurikaan ole päässyt pelailemaan (groupin löytäminen kun kuolleella realmilla on suht vaikeaa.) Kuitenkin parille runille olen päässyt ja gearia on kertyny jonkin verran; 560ilvl:iin asti, sekä viitta farmattuna. Edellämainittujen asioidoiden pohjalta pidänkin ehkä todennäkösempänä vaihtoehtona shamaanin siirtämistä kuin magen, ainakin näin alkuun.
Shamaanin armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/mazrigos/Votu/simple

Itse historiasta sen verran, että olen suhteellisen "myöhään herännyt" tähän peliin. Aloitin ensimmäisen hahmon vasta catan alussa ja senkin painostuksen alla (viikonlopun mökkireissulla on osuutta asiaan, mutta se olkoon eri tarina sitten.) Olin varma, etten koskaan tule latin latia peliin laittamaan, mutta kun se trialin maximi lvl20 napsahti oli pakko saada lisää! Yllä mainittu shamaani olikin ensimmäinen hahmo, millä maximi levelille kipusin ja se toimikin silloisena "mainina". Tosin raidaamista en juurikaan harrastanut, vaan lähinnä pvp:tä tuli paukutettua. Tässä vaiheessa astuu myön tämänhetkinen maini (mage) kuvioon, koska kyllästyin ottamaan pataan jokaisessa arena-matsissa magea vastaan, niin olihan sellainen myös pakko saada itselle! Vasta DS:n aikaan heräsin pve:n antamiin mahdollisuuksiin ja kävinkin muutamia pomoja HC:na tappamassa (6 ensimmäistä, jos oikein muistan). Voisi kait sanoa, että juuri tästä hetkestä se oma raidaaminen on sitten lähtenyt liikkeelle.

Nykyyän meininki onkin muuttunut hieman "vakavammaksi", pomo sieltä pomo täältä-meno on vaihtunut kolme kertaa viikossa 3,5 tunnin ajan vietetyiksi sessioksi erilaisten pikselimörköjen edessä. Omistan kahdeksan eri classia lvl90:llä, joten tietoa eri luokistakin löytyy jonkun verran, sekä toimintani tällä hetkellä raideilla pitkälti edellyttää jokaisen classin tuntemusta ainakin jossain määrin.

Tässä nyt ajatuksia, mitkä päällisin puolin tuntu hyvältä tuoda esiin. Jotain on varmasti jäänyt sanomatta, sekä jotain on varmaan sanottu liikaakin, mutta se jääköön teidän arvioitavaksi :)Afo mulla onki jo battletag-kaverina, eli sitä kautta varmaan lisää kysymyksiä kenttään jos tarve vaatii. Jos muilla jotain, mitä haluu suoraan kysyy ni ei muuta ku votu#1641 listoille ja kysymystä tulemaan. Nyt niille, jotka on tän sepustuksen jaksanu tänne asti lukea (tuskin kukaan) ni ei muuta ku hauskaa Joulun odotusta (tietysti niillekin, jotka ei lukea jaksanu!)

Votu
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Backuppi HC-runeille ja/tai täytettä jo pyörivään tiistain casu-alttirunille -Hyväksytty- Empty Vs: Backuppi HC-runeille ja/tai täytettä jo pyörivään tiistain casu-alttirunille -Hyväksytty-

Viesti  Aforistikko lähetetty 16.12.13 13:34

Mitäpä sitä ny enempää kyselemää, et teretulemasta vaa Smile Varmaa enemmä backuppina vois just shamaanilla olla niinä päivinä, ku et raidaa magella näi alustavasti nii pääsee juonesta kiinni paremmi ehkäpä. Ilmane migrausha muuttuki jo täs välis ja muutenkaa kannata tota magea alkaa siirtelemää täs vaihees nii saat kunnialla hoijella nykysen killan raideja.
Aforistikko
Aforistikko
Guild Master

Viestien lukumäärä : 364
Registration date : 15.01.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa