Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

paladin, holy -hyväksytty-

Siirry alas

paladin, holy -hyväksytty- Empty paladin, holy -hyväksytty-

Viesti  muks lähetetty 14.03.10 9:19

terve. eli olis 27vuotias jamppa lohjalta halukas liittymään hieman aktiivisempaan kiltaan raidien suhteen.
olen pelannut wowia rapiat 5vuotta ja hiilannut päätoimisesti paladinillani (muks) koko ajan. nyt se vain on hieman jäänyt koska innostuin arms/fury warrioristani (kärsä).
tunnen molemmat hahmoni mielestäni tarpeeksi hyvin pitääkseni pelaajat hengissä vaikka kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan. mitä warruuni tulee olen sitä nyt opiskellut raideihin ja onnistunut saamaan toimivan rotaation sille furynä. olen aina hoitanut omat tarpeelliset asiani kunnialla (enskat,flaskit,etc)

itse olen suht aktiivinen pelaaja tällä hetkellä ja autan toisia mielelläni. aikasempia kiltjoa on raiders on the storm joka oli puhtaasti hauskan pitoa ja sekoilua viikonloppusi :) nyt olen kohmelossa joka on ollut ihan toimiva aikasemmin mutt nyt kun olen itse innostunut raideista niin ei tietenkään enään toimi..

eli holy paladinilla olisin hakemassa nyt aluksi. gearit löytää armorystä nimi. Muks -wildhammer servu ja kilta kohmelo.. (on muutama muks tässä pelissä) :)

tavotteena olis saada molemmat nyt aluksi 10man juoksuihin mukaan ei ole niin väliä kumpaa kaivataan kunhan vaan pääsee mukaan :D
omistan vielä sivuprojektin dk/tankki (jusa) hahmo on 80lvl ja vasta muutamia randomeita kavereitten kanssa juostu eikä sen toimivuus ole vielä niin tuttua mulle..

itseäni kuvailisin hauskana, reiluna, sosiaalisena. pelaajana joka milellään viettää aikaa toimivassa porukassa.
-ainiin muks on jc/mainaaja. kärsä on skinnaaja/mainaaja (kritti ja stamina bonuksen takia)

muks
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

paladin, holy -hyväksytty- Empty Vs: paladin, holy -hyväksytty-

Viesti  Sipsuli lähetetty 14.03.10 9:26

Paladiini hiiluja meillä on kaksi ja kummatkin ovat tauolla, joten -hyväksytty-, tosin geari ei ole ihan main raid tasoa, mutta alttiraideista ja tocista sitä nopeasti saa, rekkaa foorumille, lue säännöt ja pyydä officerilta invi ingame
Sipsuli
Sipsuli

Viestien lukumäärä : 99
Registration date : 14.01.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa