Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

x-realm protection paladin -Hyväksytty-

Siirry alas

x-realm protection paladin -Hyväksytty- Empty x-realm protection paladin -Hyväksytty-

Viesti  Equipois lähetetty 09.06.12 19:11

Hei.

Haen kiltaan tankkipaladinillani (Nilda-Silvermoon). Hahmon olen tehnyt WotLK:ssa kultaisina alttiaikoina, jolloin ylipäätään levutin kaikki classit 80 tasolle. Joillakin pelasin enemmän ja joillakin sitten vähemmän, ja 85 tasolle olen jaksanut levuttaa enää warlockin (joka on ollut tähän asti main hahmo), paladinin, priestin ja druidin, joista kaksi jälkimmäistä lähinnä proffujen takia.

Nilda itse vaikuttaa armory-profiilin kannalta varmasti erittäin kokemattomalta, mutta voin rehellisesti sanoa että warlockin pelaamisen jälkeen kokemusta löytyy vaikka muille jakaa, ja olenpa sitä raideissa ja killassa jakanutkin. Varsinkin WotLK-altteilun jälkeen on pysynyt vielä mielessä, mitä abilityja ja cooldowneja classeilta löytyy, ja Cataclysmissä on vielä pärjännyt sillä oppimäärällä takuja ja raidiryhmiä suunnitellessa. Lisäksi täytyy sanoa että joskus aikaisemmin tuntui vielä että tankkaus on jotain jumalten hommaa, mutta nyt itseluottamus on sen verran kokemuksen myötä kasvanut että ei enää pelota mennä ison jättiläisen varpaisiin pyörimään (kuulostan vähän liikaa rp-ihmiseltä nyt, en ole). En kuitenkaan väitä että pelaisin tankkia vielä täydellisesti, mutta pelaamalla oppii. Ja depsistä tosiaan tankkiin olen vaihtamassa ihan vain vaihtelun vuoksi, ja koska hieman on jo kypsynyt aivot siihen että raidaus loppuu kun tankit (ja hiilut...) katoaa.

Pelaajana olen pelannut vanillasta asti (aloitin kesällä ennen TBC:tä että miksikään vanilla hc-raidaajaksi en itseäni ajattele) ja olin pihalla kuin lumiukko. Mitään muita pelejä en oikeastaan ole pelannut WoWin lisäksi, mutta sitä onkin sitten pelattu sen edestä, välillä vähän liikaakin. Cataclysmin aikana kun vanha kilta hajosi, muuttui touhu vähän casualimmaksi mikä oli ihan positiivinen muutos. Vähän aikaa olin officerina nykyisessä killassa, mutta käväisin muualla kun raideista ei tuntunut tulevan mitään. Tavallaan olen pelannut aktiivisesti ainoastaan yhdessä killassa, jonka nimi ja serveri on muuttunut ja ihmiset vähitellen vaihtuneet täysin uusiin vuosien saatossa. Jaedenarilta aloitettiin (Kaamos/Ars Moriendi), muutto TBC:ssä Kor’gallille Finlandiin/Rosvosektoriin ja Cataclysmissä Silvermoonille New Hopeen. Pari syrjähyppyä olen tehnyt tuossa välissä. Nykyinen meno on kuitenkin niin hataraa ja epäaktiivista että olen koittanut etsiä suomikiltaa jossa olisi aukko tankille.

Mieron Tietäjät on nyt hakutulosten perusteella ainoita harvoja suomikiltoja joka pyrkii olemaan aktiivinen kesälläkin MoPiin asti (?). Killalta haen siis tekemistä (hc DS10 cleareihin, normimodet on jo nähty) kesäiltoihin, jotka kuitenkin on samaa arkea kuin talvella ja keväälläkin. Ja tietysti kotia MoPia ajatellen. Haen mukavaa peliseuraa ilman hchc-kiltojen suorituspaineita, mutta toisaalta sitä että yritetään loppuun asti eikä luovuteta, vaikka kaikki ei olisikaan ihan optimaalista.

Oma henkilökohtainen huono ominaisuus on että hermostun turhan herkästi jos jotkut jatkuvasti valittavat wipeilystä. Kyllä ne palaset jossain vaiheessa loksahtavat kohdalleen. Killalle voin tarjota varmaa aktiivisuutta ja olen edukseni erityisesti harjoitteluvaiheessa, koska opin nopeasti ja etsin myös tietoa siitä miten jonkin voisi tehdä. Minun oma aktiivisuus ei lopu siinä vaiheessa kun raidin viimeinen bossi on kuollut, vaan olen mukana hakemassa kaikille hc-mountit, achievementit ja mihin ikinä porukan saa. Yksi huono ominaisuus on myös se että toisinaan suullinen ilmaisu tuntuu takkuavan, eli aika usein mieluummin selitän pitkät pätkät kirjallisessa muodossa kuin yritän sanoa samaa ventissä kun kuitenkin unohdan ensimmäisen 5 sekunnin aikana mitä olin edes sanomassa. (Ainakin ne ninja-afkaajat voi sit lukea perästä eikä tarvitse selittää uudestaan).

Oikeassa elämässä, eli ihan itse, olen kohta 26-vuotias yliopisto-opiskelija ja tällä hetkellä töissä laitoksella. Valmistua pitäisi ja gradu kirjoittaa, joten jotain rentoutusta pitäisi saada arkipäiville (tosin pitäisi tosiaan sitä gradua kirjoitella niin joka päiväinen töissä 8-16 ja raidissa 16-24 aikataulu ei myöskään sopisi). Viikonloppuisin en juurikaan ole paikalla, mutta sunnuntairaidien pitäisi kyllä onnistua.

Tässä vielä paladinin armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/silvermoon/Nilda/advanced
Ja warlockin: http://eu.battle.net/wow/en/character/silvermoon/Puhina/advanced

Vähän toi Wildhammerin hordepuoli arveluttaa (Silvermoonin A-puoli on varmaan se täysi vastakohta), että jos on jokin näkemys siitä että raideja ei esim. parin viikon päästä enää ole ollenkaan, olisi mukavaa jos se rehellisesti myönnettäisiin. Aika kohtalainen kynnys kuitenkin on migrata ja vaihtaa factionia. :)

Equipois
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

x-realm protection paladin -Hyväksytty- Empty Vs: x-realm protection paladin -Hyväksytty-

Viesti  Aforistikko lähetetty 10.06.12 10:23

Juhannusviikolla varmaa jää välistä, mutta tarkotus on kyllä muute vetää viikosta toisee samalla tahilla raideja. Joo ei tää kovi vilkas serveri oo tosiaa, mut on tänne silti vielä kaks 10m suomikiltaa jääny pyörimää jopa ja liekkö blizzu jossai vaihees ala vähä yhistelemää hiljasempia servuja (Kiinassa ainaki jo yhistelty). X-realm zonejaki nehä testailee jo tuolla myös. Mitä betaa oon pelaillu nii voisin kuvitella, et jengii saattais hyvinki alkaa pelaamaa catan esityksen jälkeen. Voin kyllä toivottaa lämpimästi tervetulleeksi, mikäli migraamine hiljasemmalle realmille ei oo ongelma vaa. Meijjän touhu on aika pitkälti kyl tota, mitä oot tos just kirjottanu nii sopisit sen puolesta kyl hyvi joukkoo. :)
Aforistikko
Aforistikko
Guild Master

Viestien lukumäärä : 364
Registration date : 15.01.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa