Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

(Xrealm) zonas prot warrior <raidaaja> -Hyväksytty-

Siirry alas

(Xrealm) zonas prot warrior <raidaaja> -Hyväksytty- Empty (Xrealm) zonas prot warrior <raidaaja> -Hyväksytty-

Viesti  Zonas lähetetty 24.07.13 18:37

hellurei ja hellät tunteet! Suoraan asiaan olen 23 vuotias opiskelija ja tottelen nimeä Olli. Alkuperäisesti kotoisin Salosta ja sieltä sitten muutin opiskelujen perässä myöhemmin loimaalle ja täällä lymyän ja vaikutan. Wowia on tullut jo vanillasta lähtien lätkittyä. Wowia tulee pelailtua kiitettäviä määriä kun ei tässä pikku kylässä oikein muutakaan voi tehdä. Ainoana rajoitteena on joskus harvoin opiskelijayhdistyksen asiat joita hoidan kyseisen organisaation puheenjohtajana, Mutta erittäin harvinaista että nämä osuvat wowin kanssa päälekkäin.

vanillassa jo tuli raidattua ja progressi oli seuraavanlaista: ZG-cleared MC-Cleared BWL-cleared AQ20-cleared AQ40-cleared ja vanhasta naxxista tuli 5 bossia kaadettua, tällöin toimisin resto druidina (silloin kun ne ei ollut vielä kaameita hotti masiinoita ^^)

Noh Tbc tuli ja kiltakin siinä sitten vaihtui kuin sain tilaisuuden päästä pelaamaan kavereitten kanssa samaan kiltaan. KZ,MAG,Gruul,SSC,TK tuli holy palana koettua, jonka jälkeen huomasimme että Hyjal ja protti pala toimii josta lähti tankki urani käyntii ja siinä sitten kaatui kaikki muut paitsi archimonde ja jonka jälkeen joutusinki lopettamaan wowin vähäksi aikaa kun lähdin ulkomaille asustamaan. ( kilta oli Kenit)

Wotlk:iin palasin sitten ja alku oli aika semi casual meininkiä killassa nimeltä kunnes Ulduarin loppu oli kyseessä ja liityin kiltaan joka yhdistyi ja killan nimeksi tuli The angry sadface ja icc progress 25m 11/12 h saimme aikaisksi, toimisin prot warrioina silloin OT.

Cata kolkutti ovella ja killan toiminta oli muuttassa simmoiseen suuntaa ettei osa ihmisistä niin välittänyt ja saimme idea että lyömme oman killan pystyyn. Niin syntyi Omenavarkaat niminen kilta sylvanakselle ja toimin siellä GM roolissa ja sain tuon ihanan roolin että sain kertoa ihmiselle mitä tehdä ja miksi eli liidasin ihmisiä kohti whipejä. Noh kilta ei nyt ihan mennyt kun strömsössä ja jatkuvan pelaajan pulan vuoksi progress jäi aika alhaiseksi. BWD 3/6 TOTFW 1/2 ja tämä alkoi potuttamaan kun kokoajan sai rekryä ihmisiä ja gearata ja sitten he lähtivät niin päätimme sitten että lyömme pillit pussiin ja antaisimme killan olla. Jokunen kuukautta taukoa ja saavuin takaisin wowiin. DS oli uusi hieno asia pelissä ja pääsin puoli tanskalaiseen kiltaan hiilamaan resto shamanaanina. 5/8h 10m saimme aikaan.

Pandat olivat ovella ja kilta halusi että siirtyvät täysin tanskalaisiksi ja taas oli aika etsiä kiltaa. FIN sylvanaksella horde puolella tällä kertaa tarjosi majoituspaikkaa ja sinneppä siis. ekat raidit takkuilivat ja pientä riitaa alkoi syntyä raidi groupin sisällä ja aloin saada tarpeekseni kokoaikaisesta tappellusta ja päätin että alan pelaamaan sosiaalisena tätä peliä 3/6 normal progress oli kun lopetin resto shaman hiilamisen. Vaihdoin realmille Stormscale ja ihmettelin jonkun aikaa ja sitten liityin social raidi kiltaan ja siellä sitten clearasin loppu progressin juuri ennen kuin TOT tuli ja ja jano vain kasvo ja sosiaali pelaaminen sai riittää kuten social raidin kilta. Siirryin Skyfall killan 2 raidi grouppiin täyttämään jokeri paikkaa eli vaihdoin clässiä ja spekkiä kun groupin tarve vaatisi ja 2kk sisään vaihdoin DK tankista , Prot palaan ja siitä sitten vihdoin Prot warrioiriin että saimme kaikki buffit. Progress sai alkaa kunnolla, nopeasti olikin jo normaali clearattu ja HC progress sai alkaa. 1 bossi kaatui hc:lla ja Ji-kun alettiin harjoittelemaan kunnes Perheessäni sattuneesta menetyksestä joutusin antamaan raidien olla ja pitämään perheelleni seuraa ect ect. Nämä ovat onneksi takana päin ja voin taas keskittyä itse asiaan elikkäs wowiin.

Mikki höpöttäminen on minulle luonnollinen asia ja harvoin osaan olla arka joten kommonikaatio toimii niinkuin tankilla sen pitääkin. Nettinä toimii 12 meganen ja Konetta juuri kesällä päivitin 500e verran ( ssd kovo , näyttis jne)

Armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/stormscale/Zonas/simple
Ui: https://2img.net/h/oi43.tinypic.com/opdapt.jpg

P.S voin näillä näkymin osallistua ainakin 95% raideista koska koulu ei minulta kauheasti ilta aikaa vie.

Zonas
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

(Xrealm) zonas prot warrior <raidaaja> -Hyväksytty- Empty Vs: (Xrealm) zonas prot warrior <raidaaja> -Hyväksytty-

Viesti  Aforistikko lähetetty 24.07.13 20:24

Tän applyn vois pistää esimerkkiapplyksi muitte nähtäväksi, et tervetuloo vaa kuha onpi hahmo siirtyny vaa Smile
Aforistikko
Aforistikko
Guild Master

Viestien lukumäärä : 364
Registration date : 15.01.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

(Xrealm) zonas prot warrior <raidaaja> -Hyväksytty- Empty Vs: (Xrealm) zonas prot warrior <raidaaja> -Hyväksytty-

Viesti  Zonas lähetetty 24.07.13 20:44

kiitoksia kiitoksia , pistelen warrun liikkumaan huomenna aamulla , joten huutelen jollekin ketä on killassa ja toivon että joku ketä voi invata on paikalla silloin Smile.

Zonas
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

(Xrealm) zonas prot warrior <raidaaja> -Hyväksytty- Empty Vs: (Xrealm) zonas prot warrior <raidaaja> -Hyväksytty-

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa