Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Celos, Retribution/Holy pala, Raidaaja/Casual -Hyväksytty-

Siirry alas

Celos, Retribution/Holy pala, Raidaaja/Casual -Hyväksytty- Empty Celos, Retribution/Holy pala, Raidaaja/Casual -Hyväksytty-

Viesti  Celos lähetetty 25.12.13 21:26

Hei,

Olen 27v miespuolinen henkilö metsien kätköistä, lue Kainuusta. Työt ovat minulla normaalia 8-16 toimistosta istumista ja harrastuksiin kuuluu pelaaminen ja koodailu. Eli pystyn suurimman osan menoistani suunnittelemaan siten ettei se ainakaan hirveästi mene ristiin esim. raidien kanssa. WoWia olen pelannut TBC:stä asti Ravenholdt-realmilla mutta Catan loppupuolella rollasin Wildhammerille hahmon ja täälä olen sitten pelaillut.

Tämmöisen puolentoista lisärin raidaamis tauon jälkeen olisi taas hiukan kiinnostusta sekä vähän myös aikaakin alkaa taas raidaamaan. Elikkäs olen viimeksi hc raidaajana ollut WotLKn aikana. Tuolloin tuli kaadettua lähes kaikki sen lisärin bossit enemmän tai vähemmän ajallaan. LK10m HC taisi tippua viimeisenä iltana ennen kuin Catan talentit tuli voimaan, tosin silloin pyörin enemmän resto shammulla nykyään kuolleella realmilla (Ravenholdt).

Pelaajana olen yleensä ollut joka oppii tekemällä eli yleensä bosseissa se tarkoittaa sitä että kuolen vähintään kerran maailman selkeimpään juttuun, viimeisin mikä tulee mieleen on Norushenin tappelussa Amalgamin Blind Hatred. Mutta opin virheistäni ja vaikka muhisen partaani ( joka on olematon ) niin yleensä en turhaudu semmoisista vaan otan opikseni ja seuraavalla kerralla teen asian paremmin/oikein enkä kuole. Jos ilmottaudun raidiin mukaan niin olen ajoissa paikalla ja olen aina tuonut omat tarvittavat buffit mukanani. Lisäksi olen yleensä ollut kuulevana osapuolena vent/TS systeemeissä, paitsi kun kokeilimme kavereiden kanssa SWToR-pelissä raidausta niin jostain syystä minusta tuli "raid leader" jolloin jouduin selittämään bossien mekaniikat muille. Osaan siis myös antaa tietoa ulos jos tarvetta syntyy.

Elikkäs tämän hetkinen hahmo on Paladiini ja speckeinä on nyt olleet retri/holy, Armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/wildhammer/Celos/simple.
Speckki ja talentit retripuolella ovat enemmän sooloilua varten nyt kun on ollut hauskempaa käydä rökittämässä vanhoja raidibosseja kuin istua wipeilemässä LFR-groupeissa. Lisäksi minulla on ollut ihan tuhottoman huono tuuri droppien suhteen enkä ole saanut juuri mitään droppeja LFR-groupeissa ollessani, eli iLevel on melko alhainen tällä hetkellä ja Legendary cloak-chaini on kesken myös.
Speckeistä pystyn myös joustamaan sen verran että jos kiltaan pääsen ja seuraavaan lisäriin tulee tarvetta tankille niin voin vaihtaa speckin siihenkin.

Että tämmöinen infoähky vielä näin sopivasti joulun jälkeiseen ruuan ähkyyn. Lisää voi ja saa kysyä jos on tarvista.
Kiltainviteä odotellessa  Rolling Eyes

Celos
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Celos, Retribution/Holy pala, Raidaaja/Casual -Hyväksytty- Empty Paikalla seuraavan kerran

Viesti  Celos lähetetty 26.12.13 12:32

Hei,

Olen paikalla seuraavan kerran maanantaina, eli olen pois nyt perjantai - sunnuntai välisen ajan. Jospa siihen mennessä olette jo päättäneet asioista.

- Celos

Celos
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Celos, Retribution/Holy pala, Raidaaja/Casual -Hyväksytty- Empty Vs: Celos, Retribution/Holy pala, Raidaaja/Casual -Hyväksytty-

Viesti  Aforistikko lähetetty 26.12.13 20:59

Sehä oli oikee soppeli ähkypläjäys näi joulun aikaa, et tervetuloa vaa Smile Toho toisee porukkaa pääsee hyvi messii ja tutustumaa porukkaa, mikäli toi holygeari (armorys oli retrikamppeet) on toho normii suht riittävällä tasolla vaa. WoD:s sit tietty suoraa noit 20m hommelei alotellessa automaattisesti loppujen kanssa hommassa mukana.
Aforistikko
Aforistikko
Guild Master

Viestien lukumäärä : 364
Registration date : 15.01.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Celos, Retribution/Holy pala, Raidaaja/Casual -Hyväksytty- Empty Vs: Celos, Retribution/Holy pala, Raidaaja/Casual -Hyväksytty-

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa