Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

raidaaja Fury warru hakemus -Hylätty-

Siirry alas

raidaaja Fury warru hakemus -Hylätty- Empty raidaaja Fury warru hakemus -Hylätty-

Viesti  blistex2 lähetetty 05.02.11 20:02

* Kuvaile itseäsi. Jos haluat tehdä hakemuksesi huonosti, me suhtaudumme siihen samoin. Mainitse myös ikäsi.
Moro. Olen 25 vuotias jantteri Lohjalta. Harrastuksiin kuuluu wowin lisäksi punttisali ja kalastus. Olen opiskelija, mutta opiskelut sen verran loppusuoralla, että olen töissä lähes joka päivä 8-16.

* Hahmosi nimi ja hahmoluokka
Maini tällä hetkellä goblin DPS warru nimeltä Blistex. Tämä hahmo oli ennen nimellä Makkone, mutta muutin nimen rodun vaihdon yhteydessä.

* Linkki profiiliin/listaus oleellisista stateista.
Gemmaukset on vielä hieman työn alla, kun tuo gearikin elää tuossa vielä jonkin verran. En ole myöskään ollut vielä fury kovin kauan, armssi ajastakin saattaa olla muutama gemmi vielä muuttamatta. Jostain syystä tuo linkki ei näy esikatselussa, mutta toivotaan että se ilmestyy siihen kun julkaisen viestin.

* Kuinka olet täyttänyt talenttisi?
Toinen puu taitaa olla joku protu tällä hetkellä, mutta en omista protu geariä lähes ollenkaan. Tämä on lähinnä vaan joku testi/jos joskus jaksaisi alkaa geariä hakemaan.
Main spec on fury, tuollainen perus Titan's Grip raidi spekki.

* Muiden hahmojesi nimet ja hahmoluokat.
lvl 85 DK Shawn
lvl 85 rogue Spited
lvl 80 Mage Hodkin (Tämä hahmo ollut mainina lähes koko wowi uran ajan, mutta päätin vaihtaa Cataan, tod. näk. tulen tämän joskus levelaamaan)
lvl 80 Warlock Antistatic
lvl 36 Holy Priest Marmaris (tämä on levelauksen alla tällä hetkellä)

* WoW-urasi: Kuinka kauan olet pelannut, missä killoissa olet pelannut, etc.
Wowin aloitin muutama kuukausi ilmestymisen jälkeen, eli joku 5,5 vuotta? tullut nyt pelattua. Tähän aikaan mahtuu aika paljon tapahtumia ja historiaa, joten selostain vain pääpiirteittäin, varsinkin koska suurin osa tapahtumista on toisilta realmeilta. Toivottavasti nuo killoista lähdöt ei nyt järkytä ketään, 5,5 vuotta on kuitenkin pitkä aika ja siiihen mahtuu paljon :).

Aloitin wowin Dunemaul realmilla Verinen Kirves nimisessä suomi killassa. Tässä killassa tuli tehtyä lähinnä normi instoja ja PvP:ä. Siirryin siitä Naughty by Nature kiltaan joka olikin ensimmäinen raidi kiltani. Tässä killassa tuli tahkottua ZG ja MC kyllästymiseen asti puhki. Tästä killasta siirryin Iron Edge kiltaan, joka oli ja on tietääkseni edelleen Dunemaulin kovimpia ja "hooceimpia" kiltoja. Tässä killassa tuli tahkottua taas BWL sekä Nax40 puhki. Vanillan loppupuolella tuli ensimmäinen hieman pidempi tauko wowiin, kun AB:n jälkivitutuksissa paskoin näppäimistön ja hiiren. Tauon jälkeen olisi ollut mahdollista vielä jatkaa "IE:ssä" mutta meininki oli ehkä hieman liiankin HC. Vanillan aikana joko raidattiin, tai sitten kerättiin matseja raidia varten(sitä aikaa kun pystyi käyttämään kaikkia potuja,flaskeja ym. consumableja yhtä aikaa). Varsinaista vapaa-aikaa ei sitten jäänytkään :).

Noh, TBC alkoikin sitten toisella realmilla, Kor'gal, jonne kaverit oli migrannut. Liityimme suomi kiltaan nimeltä Legio pro Fennia. Itse jäin aika pieneen osaan tässä killassa. Leaderit oli täysiä kusipäitä ja kiltalaisilla oli tälläinen sisäpiiri, johon pääsi ilmeisesti nuoleskelemalla officereita, eikä niinkään pelillisten suoritusten kautta. Ja jos et sisäpiiriin kuulunut, ei raideihin ollut tietysti asiaa. TBC oli osaltani aika pitkälti areenaa sekä muuta pvp sekoilua. Tästä johtuen myös oli paljon taukoja.

Jossain TBC ja wotlkin välissä migrasimme kavereiden kanssa takaisin Dunemaulille. Wotlkin alussa pistimme kavereiden kanssa Verisen Kirveen (nimi oli Verinen Kives hetken aikaa, kunnes joku kääpiö oli reportannu nimen GM:lle, Kives on vissiin liian paha sana?) takaisin pystyyn ja etsimme muutaman suomalaisen jantterin kiltaan. Noh, naxx10 me siinä farmailtiin muutama kuukausi, kunnes huomasimme ettei Ulduar progressiosta ollut tietoakaan, koska jokainen kiltalainen halusi joka raidiin tuoda jonkun altin/pelata eri spekillä. Taas tässä vaiheessa kavereiden kanssa lähdimme litomaan ja migrasimme Wildhammerille ja liityimme Kohmelo suomikiltaan. Noh, Kohmelossa alkoi GM vituttamaan jostain syystä, ilmeisesti oltiin vain niin erilaisia ihmisiä, sekä mukaan mahtui jotain tavaroiden needailua jotka sitten tradettiin kaverille raidin jälkeen. Kaiken kaikkiaan killassa oli kuitenkin hyvä meininki sen jälkeen kun GM lähti itse pois killasta. Muutaman kuukauden roikuin mukana, kunnes aloin huomata taas vanhoja elementtejä killassa. Progressiosta ei ollut taas tietoakaan ja jokainen kiltalainen tuli raideihin aina eri ukoilla/spekillä, vaikka vanhakaan ei ollut gearattu. Lisäksi kiltalaisia lähti/liittyi lähes päivittäin. Noh, itse en jaksa samoja bosseja hakata kuukaudesta toiseen ja gearata muita, jos ei ole minkäänlaista korkeampaa tavoitetta. Taas vaihtui kilta, tällä kertaa Kindergarteniin. Kinderissä vietinkin suurimman osan wotlk ajasta. Saatiin kohtalaista progressiota toc25 HC:ssa. ICC ilmestyttyä, n. 6-7 killan parhaiten gearattua avainpelaajaa lähti killasta kikeen. Tämä romahdutti ICC progression aika täysin. Muutamien tuskaisen kuukauden jälkeen pääsimme kuitenkin sinne LK:lle. Tähän tuli wipeiltyä aikamme, kunnes taas jotain tapahtui ja progressio alkoi menemään alaspäin. Normaalisti helpot pomot olikin vaikeita ym. Jossain tässä välissä alkoi taas vitutus hiipiä peliä kohtaan ja lähdin aika reilulle n. 6kk tauolle.

Aloittelin pelaamaan n. viikko catan julkaisun jälkeen ja huomasin että Kinderit oli migrannut pois. Tästä lähtien olen ollut killattomana.

* Kuinka paljon pelaat päivässä? Onko päiviä joina et voi pelata? Miten peliajat suhtautuu killan vaihtelevaan Raid aikatauluun?
Peliajat vaihtelee aika paljon. Joinain päivinä ei vain jaksa edes käynnistää peliä ja joskus istun koneella aamusta iltaan. Perus arkipäivänä ehkä n. 2 tuntia. Koska omat harrastukset ovat aika joustavia, ei vaihteleva aikataulu ole ongelma mikään suuri ongelma.

* Miksi haluat liittyä Mieron Tietäjiin?
Olen kuullut että olette hieman vanhempaa porukkaa ja toivonkin että myös hieman fiksumpia :) ? En ole saanut sellaista kuvaa että olisitte älyttömän hardcore kilta, jolle joutuu omistamaan elämänsä, joka olisi aika passeli meikäläiselle tällä hetkellä.

* Mitä odotat saavasi killalta?
Mukavaa jutustelu seuraa, peli seuraa sekä hauskoja pelihetkiä uutta contenttia tutkiessa.

* Voit vielä kuvailla vapaamuotoisesti taitojasi ja hyviä puoliasi.
Olen aina ollut henkilö joka ottaa raidit melko vakavasti. Yritän aina parhaani, parhaalla mahdollisella gearillä. Tästä johtuen en yleensä löydä itseäni dmg mittarien alimmilta sijoilta. En käytä dmg mittareita nostaakseni egoani, vaan kehittääkseni itseäni. Jos huomaan että samaa hommaa tekevä henkilö tekee raidissa parempaa dmg, ottaa vähemmän dmg ym. pyrin ottamaan selvää mistä se johtuu ja korjaamaan virheen.

Kuten ehkä olette voinut rivien välistä lukea, en ole mikään "vilttiketjun" pelaaja, joka pääsee raideille sillon kuin joku muu ei pääse. Se on oltava paikka ykköskentässä ja tiedän että se voi olla ongelma, koska kaikki killat ovat täynnä depsuja. Mutta toivonkin että pääsen todistamaan peli kykyni.

Niinjoo, säädin vähän tuon rekisteröitymisen kanssa. Luulin että foorumille pitää rekisteröityä ennenkun voi kirjoittaa viestin, mutta näin ei ilmeisesti ollutkaan? :).

Toivotaan ettei mitään unohtunut, vastausta odottelemaan siis.

blistex2
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

raidaaja Fury warru hakemus -Hylätty- Empty Vs: raidaaja Fury warru hakemus -Hylätty-

Viesti  Sipsuli lähetetty 06.02.11 7:36

Hyvä hakemus ja raidikokemusta vähintäänkiin riittävästi.

Meillä on jonninverran tunkua raideille tällähetkelle mutta lähestulkoon jokakerta on kaikki raidille halunneet päässeet mukaan...

Muutama kysymys vielä:

1. Onko whirlwindillä mitään virkaa?
2. Ruostuuko platet healing rainissa?
3. Miksi Tappara ei tänäkään vuonna pärjää?
4. Onko 12 enemmän kuin paljon?
5. Paljonko tuplapotista voittaa jos tuplaa mansikan antaman voiton 4 kertaa?


Sipsuli
Sipsuli

Viestien lukumäärä : 99
Registration date : 14.01.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

raidaaja Fury warru hakemus -Hylätty- Empty Vs: raidaaja Fury warru hakemus -Hylätty-

Viesti  Azakiel lähetetty 06.02.11 17:11

Yhdyn sipsaan,hakemus ja kokemus kärkipäästä niinkun pitääkin.
Omat vaatimuksesi vain eivät tule toteutumaan sen lupaan jo tässä kohtaa. vvvv

"Kuten ehkä olette voinut rivien välistä lukea, en ole mikään "vilttiketjun" pelaaja, joka pääsee raideille sillon kuin joku muu ei pääse. Se on oltava paikka ykköskentässä ja tiedän että se voi olla ongelma"

Eli vaki raidi spottia ei kenellekkään anneta eikä tule,varsinkin kun noita 10man raideja painetaan niin on halukkaiden raidaajien määrä aina suuri suhteessa tarpeeseen. Ja varsinkin kun puhutaan melee classista...

Azakiel

Viestien lukumäärä : 82
Registration date : 10.09.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

raidaaja Fury warru hakemus -Hylätty- Empty Vs: raidaaja Fury warru hakemus -Hylätty-

Viesti  blistex2 lähetetty 06.02.11 17:50

1. Onko whirlwindillä mitään virkaa?
Vain AoE rotaatiossa.

2. Ruostuuko platet healing rainissa?
Eipä nuo taida.

3. Miksi Tappara ei tänäkään vuonna pärjää?
Ei osaa.

4. Onko 12 enemmän kuin paljon?
Sopiva määrä yhdelle illalle, tässä iässä saattaa tulla jo krapula.

5. Paljonko tuplapotista voittaa jos tuplaa mansikan antaman voiton 4 kertaa?
Öö, 4,20€?

blistex2
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

raidaaja Fury warru hakemus -Hylätty- Empty Vs: raidaaja Fury warru hakemus -Hylätty-

Viesti  Sipsuli lähetetty 07.02.11 13:20

Keskustelimme offien kanssa asiasta ja valitettavasti tällä kertaa emme pysty tarjoamaan melee DPS hahmolle raidipaikkaa, kiitos hakemuksesta ja onnea killanetsintään.
Sipsuli
Sipsuli

Viestien lukumäärä : 99
Registration date : 14.01.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

raidaaja Fury warru hakemus -Hylätty- Empty Vs: raidaaja Fury warru hakemus -Hylätty-

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa