Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hyppönen MM Hunu -Hyväksytty-

Siirry alas

Hyppönen MM Hunu -Hyväksytty- Empty Hyppönen MM Hunu -Hyväksytty-

Viesti  Hyppönen lähetetty 20.01.11 18:23

Moi, olen 25 vuotias hetero mies turusta ja wowin lisäksi harrastuksiini kuuluu kitaran soitto ja musiikki. Olen tällä hetkellä työtön rakennusmies ja vapaa-aikani kuluukin pelaillen.

Main tällä hetkellä on Hyppönen MM 85 hunu jolla pelaan pvp:tä. (transferrasin Anachronokselta, Käpykaarti -killasta tänne jossa olin tauren nimeltä Ammu). Marksia/BM olen lähes aina pelaillut, vaikka odottelen 4.0.6.patch että MM spekki alkaa toimimaan, olen pelannut myös priestiä, warlokkia, ja DK:ta.
Olen pelaillut pyhätär, pihviliha, ja naamarajan kanssa paljolti, koska ovat vanhoja tuttuja myös ''oikeasta elämästä''. Aloin pelaamaan 2005 ja pienistä tauoista huolimatta on wowi orjuuttanut elämääni aina.

Pelaamiseni pääpaino sijoittuu pvp -linjalle koska raidauskokemusta ei merkittävästi löydy. Hidasteina toimivat vain lapsi ja vaimo, vaikka pelaankin koko päivän jolloin perhe töissä/päiväkodissa ja myös iltaisin. Eli 4-6 tuntia päivässä, ja -no joskus ihan vitusti enemmän! Ja viikon loppuisin pelailen yleensä iltaisin.

* Miksi haluat liittyä Mieron Tietäjiin?
Etsiskelen aktiivisen jäsenen paikkaa mukavahenkisestä Suomi-killasta jossa saisi olla rauhassa vaikkei olekkaan raidaaja. Odotan myös leppoisaa ilmapiiriä jossa koko kilta ei ole kahtia jakautunutta pask...
Tällä hetkellä kiinnostuksen kohde on areenassa.

Jos pieni vihreä goblin ystävänne kelpuutetaan joukkoon, niin liityn mielelläni.

T. Hyppönen

Hyppönen
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hyppönen MM Hunu -Hyväksytty- Empty Vs: Hyppönen MM Hunu -Hyväksytty-

Viesti  Aforistikko lähetetty 20.01.11 18:45

kyyl mun puolest voi hengailee tulla. Sit jos alkaa raidaus kiinnostaa nii gearit kerätä ja liittyy mukaa hilpeään... q_q
Aforistikko
Aforistikko
Guild Master

Viestien lukumäärä : 364
Registration date : 15.01.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa