Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paunion hakemus casualiksi + raideille bäkupiksi. -Hyväksytty-

Siirry alas

Paunion hakemus casualiksi + raideille bäkupiksi. -Hyväksytty- Empty Paunion hakemus casualiksi + raideille bäkupiksi. -Hyväksytty-

Viesti  Paunio lähetetty 07.11.12 11:46

Paunio tässä terve!

Täytin juuri pyöreät 30v ja pandojen saavuttua olen alkanut taas viihtymään pelin parissa. Haen kiltaan casualina, sillä raidi paikat ovat varmaan täynnä.
Olen valmis kuitenkin(kuhan nyt eka pääsis kiltaan) raidaamaan tarvittaessa. Olen työtön ainakin vuoden alkuun asti eli aikaa riittää.

Olen raidainnut alusta asti kaikki pelin raidit tähän asti. Yleensä serverin kärkikahinoissa mukana kiltojeni kanssa. Mainitsen vain pari viimeisintä,
sillä ne ovat muutenkin ollet mielestäni merkittävimmät. Bad Karmassa juoksin TBC:n bronzebeardilla, joka vaihtoi Wotlk:n alussa tänne Wildhammerille, hajosi ja päädyin ensimmäiseen suomikiltaani Isoon Kolmoseen. Moni Isosta näyttääkin päätyneen Mieroihin ja toivon, että se ei ole este kiltaan liittymiselle. Tarvittaessa tyydyn vähään ja minulle riittää pelkät kiltabuffit ja mute.

Altit on tupannut jäämään meikällä yleensä puolitiehen ja vain DK(torpeedo) on ollut tapissa proffuineen. Tiputin pari päivää sitte jonkun 3x exp pullon rarelta alle 84 levusille, niin saattaa olla että munkki ja joku muukin selviään ainakin tonne 84 levulle asti.

Pelaan Pauniolla jokaista spekkiä, jos vaan on gearit. Tällä hetkellä oon melee depsi parhaimissa tamineissani, mutta jonkinlainen hc setti on hiiluksi ja eleksi. tossa on vielä linkkiä armoryyn http://eu.battle.net/wow/en/character/wildhammer/Paunio/simple.

Hakemukset ei ole mun juttu, mutta toivottavasti tästä nyt tärkeimmät selviää. Saa kysyä. Autan milelläni asiassa kuin asiassa mikäli vaan voin ja mikä tärkeintä olen oppinut pitämään suuni kiinni tarpeen vaatiessa.


Paunio
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Paunion hakemus casualiksi + raideille bäkupiksi. -Hyväksytty- Empty Vs: Paunion hakemus casualiksi + raideille bäkupiksi. -Hyväksytty-

Viesti  Aforistikko lähetetty 07.11.12 13:45

Hetki siin vierähtiki ennen, ku hakemus tipahti, mut tervetuloa kiltaan vua Smile
Aforistikko
Aforistikko
Guild Master

Viestien lukumäärä : 364
Registration date : 15.01.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa