Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hakemus - Pihviliha, LvL85 Balabce druid - Hyväksytty -

Siirry alas

Hakemus - Pihviliha, LvL85 Balabce druid - Hyväksytty - Empty Hakemus - Pihviliha, LvL85 Balabce druid - Hyväksytty -

Viesti  Pihvi lähetetty 09.01.11 19:15

Morjes. Elikkä tässä nyt tätä hakemusta raapustelee tällanen 25-vuotias lomautettu levyseppä Turusta. Aikaa pelailla löytyy siis kohtuullisesti, vaikka toi hitsaajan at kurssi nyt vieki osan päivästä. Wowia oon pelaillu sellaset reilu 5 vuotta ja raidejakin tullu kelvollisesti nähtyä. Balanssina siis suurin osa ajasta tullu hypittyä ja mielestäni tunnen kyseisen specin erinomaisesti, sillä olis halu siirtyä Mieron tietäjiin jos teillä vaan on raideissa (tosin tovi HC grindiä ei tee pahaa) tilaa tällaselle pululle(tosin HC grindiä toki myös ensin) . Mieron Tietäjät tuli valittua sillä perusteella et kun mulla tossa viimestään syksymmällä jatkuu työt ni tulen vuorotöitä tekemään ja suomalainen seura on aina jees.

Hahmon nimi on Pihviliha

Burning Crusade: Kara, Gruul, Maggi, SSC, Hyjal, BT aina counsilille, TK lootreaver ja alar (tuli tehdyks siirros suoraan Hyjaliin sillo).
WotLK: Naxx 10/25, EoE 10/25, OS 10/25, Uldu 10/25 ja hard modei tuli kans jotai tiputeltuu(Algaloni jäi uupuu), Toc 10/25, ICC 10/25 8/12 molemmis muistaakseni.
Loppu toi kiinnostus peliin tossa kesän aikana eikä se oikeen palaillu viel syksyllä joten ICC jäi vähän tyngäks.
Cata: 10man Omnotronii ja Magmawii käytiin tällä killalla koittas mut ei siit oikee mitään tullu, joten Argaloth on ainoo kaato tällä hetkellä.

Haen tosiaan teille perus raidaajaksi jolta raidaus onnistuu lähestulkoon joka päivä, viikonloppusin voi olla et viina vie enemmän ku wow joten pe ja la voi olla hintsumpaa.
Peleil tulee hilluttua päiväs sillai 15-16 alkaen aina nii pitkää ku jaksaa, tosin yleensä 24 mennes tulee pyrittyy nukkumaa.
Kiltoja on tässä vuosien varrella ollut useempiakin, en toki ole mikään kiltakiituri mut ei vaan ole vieläkään sitä "kotia" löytyny. Tän hetkisestä killasta, Distinguished oon lähtemässä siks ku täällä ei vaan mikään tunnu toimivan mm. HC runeja ei käytännössä ole eikä muutenkaan juur mitään toimintaa.

Eli jos nyt mielenkiinto heräs ja tilaa löytyis aktiiviselle ja laadukkaalle laser pululle ni tässä ois erinomaisen hyvä valinta.

Jos jäi jotain kysymyksiä avoimeks ni ei muuta ku juttelemaan peleil, kyttäilen toki vastaust/kysymyksii täältäki aktiivisesti.

P.S. Armory linkkiä en jostain syystä saanu näkymään/toimimaan mut hahmo löytyy nimellä Pihviliha Wildhammer servulta ja Distinguished killasta.

Pihvi
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Hakemus - Pihviliha, LvL85 Balabce druid - Hyväksytty - Empty Vs: Hakemus - Pihviliha, LvL85 Balabce druid - Hyväksytty -

Viesti  Pihvi lähetetty 09.01.11 19:17

Ja kas kummaa, vaikka tuplatarkastin hakemuksen, oli otsikkoon jäänyt hienoinen kirjotusvirhe o.O noh tekevälle sattuu ja rapatessa roiskuu.

Pihvi
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa