Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Elsiï - Mage/Palkki (Casual) -Hyväksytty-

Siirry alas

Elsiï - Mage/Palkki (Casual) -Hyväksytty- Empty Elsiï - Mage/Palkki (Casual) -Hyväksytty-

Viesti  Elsii lähetetty 21.05.14 20:07

Hei vaan itse kullekkin!

Täällä sitä taas ollaan uuden expan kynnyksellä ihmettelemässä ja tulevaisuuden raidipaikkaa etsimässä. Oon varmaan muutamalle killassa olevalle tuttu jannu Iso Kolmosen puolelta Wotlkin ja early Catan ajoilta, mutta selvennetään muillekkin. Olen siis 22v "mies" ja asustelen tällä hetkellä Joensuussa. Päivät menee eri pelejä pelaillessa ja töissä käydessä. Pari kuukautta sitten oma wowikilta otti ja jäi tauolle eikä raideja enää saatu kasaan. Silloinen progress oli ja on 4/14hc 10man. Olen killassa maintank ja guildleader ja raidleader, eli niinsanotusti johtotähti tolla meikäläisen paladiinoksella, jonka jotkut voi ehkä vielä hämärästi muistaa parin vuoden takaa. Peippo uhkaili että tässä killassa ois tilaa raideille sitte uudessa expansionissa ja alkulämmöksi ajattelin päräyttää Maagin tulille ja depsutella nyt ainakin siihen asti kunnes tuo lisäri ilmestyy.

Raidikokemusta löytyy ihan Vanillasta asti ja Zul Gurubin pomon ensimmäinen kaato on vieläkin terävänä mielessä. TBCssä kokemusta kertyi Kara->Gruul->SSC 5/6-> EYE 3/4-> Hyjali->BT->SWP 3/6. Tämä kaikki hunterilla. Wotlkissa hunu vaihtui palkkiin ja mukavan alun ja naxxin jälkeen jäin tauolle. Tauon jälkeen juuri kun ToTC ilmestyi applysin Iso Kolmoseen holy palkiksi hiilaamaan. Catan alkupäässä lähdin Iso Kolmosesta kaverin mukaan toiselle servulle international kiltaan jossa jonkin ajan kuluttua huomasin liidaavani raideja englanniksi. Kilta hajosi kun osa porukasta lähti armeijaan ja itsekin jäin pitämään taukoa pelistä ja palasin takaisin vasta oman inttituokion jälkeen Dragon Soulin aikoihin. Mopissa olen sitten pelaillut melkeimpä koko ajan muutamia pikku pausseja lukuunottamatta.

Haen siis aluksi Casual paikkaa tolla magella jonka tänään pyöräytin, tarkoituksena chillailla seuraavaan expaan asti. Expan tultua haluan toki raidata mahdollisimman kovasti ja hyvässä porukassa. Rooleina tuttua puuhaa on hiilu ja tankkaaminen mutta dps luulisi onnistuvan myös (kuten Clarkson sanoisi: "How hard can it be") ;D. Periaatteessa siis kaikki käy, mitä vaan tarvitaan.

Tässä vielä linkit armoryyn:

[url=http://eu.battle.net/wow/en/character/wildhammer/Elsi%C3%AF/simple


-Elsii

Elsii
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Elsiï - Mage/Palkki (Casual) -Hyväksytty- Empty Vs: Elsiï - Mage/Palkki (Casual) -Hyväksytty-

Viesti  Aforistikko lähetetty 21.05.14 20:37

Noo jos raidikärpäne iskee jo vähä aikasemminki ja gearit alkaa olla kuosis nii eiköhä jotahi sitte keksitä Smile Pistelenpä inviä, kuha satutaa online samaa aikaa.
Aforistikko
Aforistikko
Guild Master

Viestien lukumäärä : 364
Registration date : 15.01.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Elsiï - Mage/Palkki (Casual) -Hyväksytty- Empty Vs: Elsiï - Mage/Palkki (Casual) -Hyväksytty-

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa