Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niebla - Mistweaver Monk (raider apply) -Hyväksytty-

Siirry alas

Niebla - Mistweaver Monk (raider apply) -Hyväksytty- Empty Niebla - Mistweaver Monk (raider apply) -Hyväksytty-

Viesti  gigu lähetetty 12.07.13 22:44

Heippa! 27-vuotias elämäntapanörtti etsii loharientappo- ja TS-paskanjauhantaseuraa. Osa porukasta muistaneekin mahdollisesti erään upeasti nimetyn paladinin saagan.

Armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/frostwhisper/Niebla/advanced
UI: https://i.imgur.com/UIQSQ0S.jpg

MoP on mennyt pitkälti cassumerkeissä, kouluhommat ja duuniajat crittasivat liian pahasti Desolaten raidiaikojen ja neljään raidipäivään siirtymisen kanssa. Pienen on/off-resubailun jälkeen huomasin, että koko kilta on vissiin hajonnut useampaan 10-maniin. Itellä on haussa nyt kuitenkin leppoisaa raidailua hyvässä seurassa, loputtomasta LFR-endgamesta ei saa kuin päänsäryn ja rasvamaksan. Paladin vaihtui monkiin jossain vaiheessa tänä keväänä, tiesin tän olevan paras classi siinä vaiheessa kun chi torpedosin ekan kerran kuolemaani Lei Shenin platformilta. Kattelin että näitä spirit-letun käyttäjiä taitaa olla jo jonkun verran, mutta holypalan nykytila ei oikein nappaa ja toisaalta munkilla on legequestikin huomattavasti pidemmällä (saispa jo sen hiton metan).

Maxlevelin alttejakin löytyy, tosin lähinnä (kirjaimellisesti) farmausta varten. Tuskin lähen näitä migraamaan, ellen voita Daily Newsissä Onnensanat-arvasta jättipottia. Magella tahi boomkinilla raidaus kiinnostaa myös, eli tarpeen mukaan voi niihinkin rerollailla. Jo legendaariseelle paskuusasteelle yltäneestä Nebulan nettiyhteydestä on myös päästy eroon, ja nyt Soneran 100/5 kaapeliyhteys hivelee määrätietoisesti uudenkarhean pöytäkoneen ethernet-porttia.

En oikein keksi tähän enää mitään, joten luultavasti unohdin jotain elintärkeää. Niebla on espanjaa ja tarkoittaa sumua.

elephant
gigu
gigu

Viestien lukumäärä : 30
Registration date : 10.03.2011

Takaisin alkuun Siirry alas

Niebla - Mistweaver Monk (raider apply) -Hyväksytty- Empty Vs: Niebla - Mistweaver Monk (raider apply) -Hyväksytty-

Viesti  Aforistikko lähetetty 13.07.13 14:04

Ei muuta, ku wb wb Smile
Aforistikko
Aforistikko
Guild Master

Viestien lukumäärä : 364
Registration date : 15.01.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa