Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Casual Kyynel frost mage -Hyväksytty-

Siirry alas

Casual Kyynel frost mage -Hyväksytty- Empty Casual Kyynel frost mage -Hyväksytty-

Viesti  Kyynel lähetetty 02.08.11 14:21

Moi,

Vanha (40v) Iso kolmosen hc raidaaja etsii uutta kotia. Wowia tuli pelattua ilmestymisestä asti Lich kingin julkaisuun asti eli tässä tullut pidettyä noin parin vuoden tauko (tauon aikana levutettu tyttö 2v ja poika 4kk). Tarkoituksena olisi questeilla mage level tappiin asti ja sen jälkeen vedellä vaikka 5man instoja hyvässä seurassa silloin kun kerkeää. Mage on nyt lvl 77 (perjantaina vielä lvl 70) ja taitoina tailoring/enchanting, näitä tarkoituksena nostella kun ehtii. Muita hahmoja rogue lvl71 (Poimuri herba/mining), warru lvl70 (Omistaja blacksmithing/jewelcrafting), druidi lvl70 (Istuvanauta leatherworking/skinning) ja lokki lvl70 (Lollokki inscription/alchemy) + läjä muita alempi tasoisia. Talentit ovat vielä hakusessa mutta eipä ole frostina ollut vielä mitään ongelmia tehtävissä.

Wow ura: Aszunella False gods -> Past redemption -> Singularity, näissä vedetty kaikki normi wowin instat ja raidit sekä TBC raideista Serpentshrine Cavern, Tempest Keep ja osa Mount Hyjalista. Tässä välissä siirretty hahmot Wildhammerille Iso Kolmoseen ja vedetty loput TBC raidit. Played aikaa on sen verran kaikilla hahmoilla ettei uskalla yhteen laskea...

Tällä hetkellä peliaika kortilla ja lomien jälkeen työajatkin muuttuvat jatkuvaksi kolmivuorotyöksi eli casual meininkiä tulisi harrastettua. Mieron tietäjissä irl kaveri Arde sekä varmaankin vielä joitain vanhoja Iso Kolmosen pelaajia joten olisi mukava pelailla tutussa porukassa. Luonteeltani olen ystävällinen ja avulias eli ei mitään draamaa tiedossa :)

Kyynel
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Casual Kyynel frost mage -Hyväksytty- Empty Vs: Casual Kyynel frost mage -Hyväksytty-

Viesti  Aforistikko lähetetty 02.08.11 15:02

Joo ei mittää muuta, ku wipsii mul tai offuil nii heiluupi invite kyl! Tervetuloa jengiin vaa (harmaantumaan)!
Aforistikko
Aforistikko
Guild Master

Viestien lukumäärä : 364
Registration date : 15.01.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa