Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Social Shamuuni -Hyväksytty-

Siirry alas

Social Shamuuni -Hyväksytty- Empty Social Shamuuni -Hyväksytty-

Viesti  Baelfur lähetetty 27.01.11 18:34

Morjensta!

Olen tällanen töissäkäyvä 25 vuotias jamppa jolle WoW ja muutenkin videopelit on lähellä sydäntä.
Valitettavasti aikarajoitteista johtuen en voi mitenkään hirveän hardcoresti pelata, enkä sitä toisaalta haluakaan, elämässä on muutakin kuin koneen edessä kököttäminen, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin.
Miksi sitten tätä applya väännän kysytte? Noh, tuossa jokin aika sitten (olisko about kuukausi) takaperin pelailin magellani (Awesomio) ja satuin törmäämään random dungeonissa Xooneen teidän killasta, joka hiilaili meille shamaanillaan (Maos). Siinä sitten juteltiin niitä näitä ja tuli puheeksi tuo teidän kiltanne. Sain sen käsityksen että teillä ei juurikaan ole suurempia vaateita jäsenillenne, eli ei ole pakko perse ruvella hinkata noita raideja sun muuta. Muutenkin vaikutti ihan ok tyypiltä, ja sain sen kuvan että saman henkistä porukkaa killassakin olisi. Elikkä lyhyestä virsi kaunis: Olisin halukas liittymään joukkoonne hilpeään. :)

WoW:ia on tullut pelailtua 2006 vuodesta asti kun vapauduin puolustusvoimien palveluksesta. Melkosen aktiivisesti on tullut pelailtua, muutamaa pientä taukoa lukuunottamatta.
Eka hahmo oli druid, tuon sain lvl60 juuri vähän ennen kuin TBC tuli ulos, ei tullut vanillassa raidailtua hirveesti, MC, ZG ja AQ20 tuli juostua tuolloin. TBC:ssä tuli sitten vähän enemmän raidailtua, silloin clearasin Karazhanin, Gruulin, Tempest Keepistä jäi Kael'Thas tappamatta ja Serpent Shrinestä Vashj jäi myöskin henkiin, Zul'Aman tuli myös juostua.
Tuolloinen kiltani alkoi hajoamaan kun jengiä ei kiinnostanut enää lähteä raideille, joten Hyjal, Black Temple ja Sun Well jäivät näkemättä. Loppu aika TBC:stä tuli sitten vietettyä alttien parissa ja satunnaisilla PuG raideilla. WOTLK:ssa jatkoin druidillani aktiivista raidaamista laserkanana Ulduarin cleariin asti. Tämän jälkeen jouduin valitettavasti siirtymään sivuun raidailusta työni takia. ToC tullut PuG raideilla clearattua, ICC:ssä olen käynyt pariin otteeseen, mutta LK jäi tappamatta, ruby Sanctumissakaan en ole käynyt. Loppuaika WOTLK:sta meni jälleen alttien parissa, näitä alkoi jo olemaan melkonen liuta, WOTLK:n lopussa oli jokainen class lvl80 paitsi priest, lock ja rogue.
Sitten maailma räjähti! Druidi alkoi tuntumaan hitusen tylsältä kun kuitenkin sillä tullut pelailtua ~4 vuotta. Päätin sitten alkaa pelailemaan shamuunillani, tällä hahmolla olenkin jo pienen ensikosketuksen noihin Catan raideihin saanut, Bastionista tullut tapettua Halfus ja ne hassut pinkit liskot (Valiona+Theralion), Blackwing Descentistä kipattu Magmaw, Omnotron Defense Council ja Chimaeronissa tullut wipeiltyä kun jengi ei osaa. :D Eli siis nämä viimesimmät on olleet 25man versioita.
Tällä hetkellä tilanteeni on sellainen, että en voi valitettavasti sitoutua minkäänlaiseen pysyvään tai tiukkaan raid aikatauluun, tästä syystä olen vetäytynyt syrjään tuosta killasta missä nuo Cata bossit on tullut tapettua.
Haluaisin kuitenkin liittyä Mieron Tietäjiin, ihan vaan vaikka social jäsenenä, kuitenkin suomikilta, ja ilmeisesti teillä ei pyöri nurkissa näitä 13v teinisankareita jotka viettää jokaisen valveilla olonsa tunnin WoW:in äärellä ja sitten huutelevat ja mesoavat kuinka noobeja muut, joilla ehkä on jotain muitakin mielenkiinnon kohteita ja velvollisuuksia ovat, kun ei ole niitä viimesimpiä epiksejä niskassa. En tietenkään kieltäydy raidistakaan, jos semmonen sattuu olemaan minulle sopivaan aikaa, ja mikäli minun panostani tarvitaan, mutta mitään en voi luvata. Eli aika casual meiningillä olen liikenteessä, enemmänkin tuon sosiaalisen aspektin innoittamana tätä tekstiseinää rustailen.

Tähän loppuun tällainen pienimuotoinen yhteenveto lienee aiheellinen:
Hahmo millä olisin liittymässä: Shaman, lvl85, Enhancement/Elemental, tällä hetkellä tottelee nimeä Baelfur, sijaitsee Eonar realmilla. Nimi tulee muuttumaan jos/kun hyväksyntä kiltaan tapahtuu ja migraan. Mukaan otan paladinin, sekin lvl85 Prot/Ret.
Kokemus WoW:sta: Liikaa :D
Sopivat raid ajat: Ehkä joskus

Semmosta, jään odottamaan vastausta.

Baelfur
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Social Shamuuni -Hyväksytty- Empty Vs: Social Shamuuni -Hyväksytty-

Viesti  Aforistikko lähetetty 27.01.11 19:10

Kyyl tänne mahtuu hengailee ja raideil näyttää depsipuoli oleva täl hetkel aika ympätty, et tankki/hiilupuolel ehkä paremmi mahtuu raideil, mut pyritty tasamaa, et pääsis käväsee ainaki sillo tällö. Omast puolest kyl voin toivottaa tervetulleeksi joukkoomme hilpeään.

Muista rekata foorumil kans!


Viimeinen muokkaaja, Aforistikko pvm 28.01.11 16:15, muokattu 1 kertaa
Aforistikko
Aforistikko
Guild Master

Viestien lukumäärä : 364
Registration date : 15.01.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Social Shamuuni -Hyväksytty- Empty Vs: Social Shamuuni -Hyväksytty-

Viesti  Sipsuli lähetetty 28.01.11 1:25

Eipä mullakaan mitään vastaväitettä ole, mukaan vaan. Tällä hetkellä raidiajat ovat olleet yllättävän säännöllisiä TI TO SU 21:00-0:00( eiköhän ne siitä vielä sotkeennu). Tosiaan raidaaminen on täysin vapaaehtoista, eikä siitä pidetä mitään kirjaa kuinka monella raidilla on käynyt.

Blackwing Descentistä kipattu Magmaw, Omnotron Defense Council ja Chimaeronissa tullut wipeiltyä kun jengi ei osaa

Kuka sulle on valehtdellu et me jotainm osaittais?

Mä en esinerkis osaa edes kirjoitaa.

Kun saat migraukset kuntoon ni vetäise hihasta jotain offeista.
Sipsuli
Sipsuli

Viestien lukumäärä : 99
Registration date : 14.01.2009

Takaisin alkuun Siirry alas

Social Shamuuni -Hyväksytty- Empty Vs: Social Shamuuni -Hyväksytty-

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa